•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Vloer tegelen

Weergave
Merk
Breedte in mm
Geschikt voor type materiaal
Prijs
tot
Alle filters tonen
 1. SUPER PROF zeef 320 x 225mm voor 24ltr bassin
  SUPER PROF zeef 320 x 225mm voor 24ltr bassin
 2. SUPER PROF Tegeltroffel recht Soft Grip, RVS hoge ang 140mm
  SUPER PROF Tegeltroffel recht Soft Grip, RVS hoge ang 140mm
 3. RAIMONDI Canini Wig lang 200st
  RAIMONDI Canini Wig lang 200st
 4. OX Pro Tegelzetterswaterpas 300mm 2 Libellen
  OX Pro Tegelzetterswaterpas 300mm 2 Libellen
 5. RUBI Tegelzaagmachine ND-180 incl koffer & extra blad
  RUBI Tegelzaagmachine ND-180 incl koffer & extra blad
  € 180,41 € 218,30
 6. RUBI Snijwiel TX/TZ 22mm Plus Extreme met lagers
  RUBI Snijwiel TX/TZ 22mm Plus Extreme met lagers
 7. RODIA FB750W Tegelboormachine
  RODIA FB750W Tegelboormachine
 8. OX Pro Schoonmaakspons softgrip 280 x 140mm
  OX Pro Schoonmaakspons softgrip 280 x 140mm
  € 8,76 € 10,60
 9. OX Pro Inwasspaan softgrip zwart rubber 280 x 120mm
  OX Pro Inwasspaan softgrip zwart rubber 280 x 120mm
  € 8,78 € 10,62
 10. TRACER Markeerstift - Zwart - zonder Site Holster
  TRACER Markeerstift - Zwart - zonder Site Holster
  € 2,88 € 3,48
 11. RODIA Diamant Tegelboor 68mm
  RODIA Diamant Tegelboor 68mm
 12. RONDEX Alu rond buitenhoek matzilver 6mm 2 stk
  RONDEX Alu rond buitenhoek matzilver 6mm 2 stk
 13. RONDEX Alu rond matzilver 6 x 2700mm
  RONDEX Alu rond matzilver 6 x 2700mm
 14. INTERDYNAMICS werktafel 73x48cm
  INTERDYNAMICS werktafel 73x48cm
  € 102,45 € 123,96
 15. ELTEX Alu recht naturel 2 x 2700mm
  ELTEX Alu recht naturel 2 x 2700mm
 16. QUTEX RVS vierkant gepolijst 6 x 2700mm
  QUTEX RVS vierkant gepolijst 6 x 2700mm
Weergave
Merk
Breedte in mm
Geschikt voor type materiaal
Prijs
tot
Alle filters tonen

Vloer tegelen

Bent u van plan om een vloer te tegelen? Bij Kinap hebben we werkelijk alles dat nodig is voor het tegelzetten, en nog veel meer. Denk aan tegelsnijders, troffels, lijmkammen, persoonlijke beschermingsmiddelen en allerlei soorten tegelprofielen. Door te filteren op de verschillende merken en toepassingen, vindt u altijd wat u nodig heeft. Ook kunt u in onze kennisbank kijken voor meer informatie over onze producten. 

Tegels op maat maken: tegelzagen en tegelsnijders. 

Voor het op maat maken van tegels hebben wij een ruim assortiment tegelsnijders en tegelzagen. Voor dikke tegels kunt u het beste gebruik maken van een tegelzaagmachine. Onze tegelzagen beschikken over een zaagtafel zodat u zonder problemen grote tegels op maat kunt maken. U kunt ook een haakse slijper gebruiken. Zo kunt u sneller tegels op maat maken, maar dit gaat wel ten koste van de nauwkeurigheid van het zaagwerk. 

Voor een nauwkeurig resultaat kunt u gebruik maken van een tegelsnijder. Met behulp van een tegelsnijder creëert u een fijne snijlijn en het snijwerk gaat een stuk sneller dan het zagen van tegels. Daarnaast kunt u stofvrij en droog werken. Voor dunne tegels kunt u ook gebruik maken van een snijwieltje om de tegels door te snijden. 

Diamantboren: natboren en droogboren

Wij onderscheiden onze diamantboren in nat- en droogboren. Natboren zijn diamantboren die in combinatie met water worden gebruikt. Bij diverse droogboren zit er wax in het midden. Deze wax smelt wanneer de boor opwarmt en zorgt voor lubricatie. Hierdoor zal de diamantboor langer meegaan. Natboren zijn geschikt voor harde materialen, watergevoelige materialen (bijvoorbeeld gips) vergen weer een droogboor. Zachte en middelharde materialen zijn geschikt voor zowel droog- als natboren. Bij Kinap hebben we sets voor natboren, zoals de InterDynamics Black Power tegelboorset en sets voor droogboren, zoals de RUBI Dry Gres droogborenset.

Lijm mengen en aanbrengen

Met behulp van onze gardes of mixers kunt u gemakkelijk uw lijm mengen. De gardes en mixers kunnen het beste gecombineerd worden met onze mengmachines. Gardes met een hexaansluiting kunnen ook gebruikt worden in (accu)boormachines. Naast gardes met een hexaansluiting, verkopen we ook gardes met een M14-aansluiting. Voor het aanbrengen van de lijm kunt u vervolgens onze lijmkammen of lijmspanen van OX gebruiken. Voor extra comfort kunt u kiezen voor een lijmkam of lijmspaan met soft grip handvat, zoals de OX Pro Lijmspaan soft grip

Level systemen: voorkom hoogteverschillen

Met behulp van ons ruime aanbod level systemen voorkomt u hoogteverschillen tussen tegels onderling. De meeste systemen om te nivelleren werken door het plaatsen van een clip onder de tegel en deze te fixeren met een keg of klem. Afhankelijk van het soort tegel kan het soms beter zijn om gebruik te maken van een tegelnivelleringskapje om beschadiging van de tegels te voorkomen. In dit geval kunt u gebruik maken van de RUBI TILE LEVEL QUICK tegelnivelleringskapjes. Met een waterpas kunt u vervolgens controleren of de tegels helemaal vlak liggen. 

Een gelijke afstand tussen elke tegel

Er zijn verschillende hulpmiddelen die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u tussen elke tegel een gelijke afstand krijgt: T-stukjes, tegelkruizen of tegelkeggen. Onze RUBI tegelkruisjes kunnen tussen de tegels worden geplaatst. Dit wordt met name gebruikt bij het zetten van tegels op muren om te voorkomen dat de tegels naar elkaar toe zakken. Wanneer u onderbroken voegen of buitenranden legt zijn onze RUBI T-stukjes ideaal in gebruik. 

Tegelprofielen: een nette afwerking

Een tegelprofiel, ook wel sierprofiel of sierstrip genoemd, is voor het netjes afwerken van een rand van een tegel. In plaats van verstek te moeten zagen, bijvoorbeeld bij een hoek, kunt u ervoor kiezen om een tegelprofiel te gebruiken. Naast dat dit werk scheelt, voorkomt een tegelprofiel ook de scherpe randen van een tegel, aangezien je het af kan dekken met het profiel. Als laatste zorgt een tegelprofiel ook voor een mooi effect en kleur in uw tegelwerk.

Verschillende soorten tegelprofielen en hoekstukjes

Bij Kinap verkopen we verschillende soorten tegelprofielen. Zo hebben we rechthoekige of L-vormige, ronde of kwart ronde en vierkante tegelprofielen. Deze verschillende soorten profielen verschillen niet in kwaliteit, alleen in uiterlijk. Wij verkopen ook bijpassende hoekstukjes, die net als de profielen in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Deze hoekstukken komen van pas bij een hoek, gevormd van tegels. In plaats van verstek te zagen, zet u gemakkelijk een hoekstuk tussen de tegels.